Darbas, verslas, skolinu pinigus be uzstato, pasiskolinti pinigu, kursiniu rasymas

Darbas auklėtojos padėjėjai

Nuostabus gamtos darželis ,,Po smilgom" Vilniuje ieško komandos pastiprinimo ir kviečia prisijungti auklėtojos padėjėją. Ieškome žmogaus, kuris pasiryžęs mokytis, augti, ne tik kaip specialistas, bet labai svarbus asmeninis augimas. O gal net ambicija užimti auklėtojos poziciją. BŪSIMOS ATSAKOMYBĖS:
2024-04-30
Vilnius800 €5

Stogų dengimas, karkasinių namų statyba

Stogų dengimas Karkasinių namų statyba
2024-04-30
Visi miestaiSutartinė4

Mechaninių sistemų dinamika

Sprendžiu įvairius dinamikos uždavinius, konsultuoju. Daugiau: https://1drv.ms/p/s!Asonh70G6t6gzHnDGdtFAI8c9NkH?e=Q0COF2
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė1

Ieškau buhalterės darbo

Ieškau buhalterės darbo, galiu dirbti ir namuose, turiu visą reikalingą įrangą. Darbo patirties turiu statybos, transporto, gamybos, laivų remonto, prekybos srityse. Apskaitą vedu, nuo pirminių dokumentų iki visų ataskaitų. Dirbu su buhalterine programa "Centas" Atlyginimas priklauso nuo darbo apimties.
2024-05-01
Klaipėda500 €

skelbimaipanevezyje.lt nemokami skelbimai

Panevezio nemokami skelbimai Jums. visos kategorijos. Buitis, paslaugos, darbas, laisvalaikis, technika, kompiuterija, foto ir video. Patogiausias ir geriausias nemokami klasifikuotu skelbimu portalas Panevezyje ir visoje Lietuvoje Apsilankyk musu nemokamu skelbimu lentoje panevezyje https://skelbimaipanevezyje.lt panevezio nemokami skelbimai
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

4-3 APSAUGOS DARBUOTOJAI VAIRUOTOJAS ŪKVEDYS TIEKĖJAS SARGAS

4-3 APSAUGOS DARBUOTOJAI IEŠKO APSAUGININKO AR SARGO DARBO.PAGEIDAUJANT PAPILDOMAI GALIME DIRBTI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE.TARP MŪSŲ YRA IR VAIRUOTOJŲ A B C D E ,KRANISTŲ,FISKARO,KRAUTUVŲ IR KITŲ.KLAIPĖDA IR APLINKINIAI MIESTAI.GALIME DIRBTI TIESIOGIAI ĮMONĖJE,KAIP SARGAI.GALIME DIRBTI SU SAUGOS TARNYBOS SUTARTIMIS,KAIP APSAUGOS DARBUOTOJAI.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

VAIRUOTOJAS A B C D E KRANISTO KRAUTUVŲ TRAKTORIŲ SM IEŠKO DARBO

TURIU VAIRUOTOJO A B C D E 95 KODUS,KORTELE,KRANISTO,FISKARO,KRAUTUVŲ,TRAKTOR,SM PAŽYMĖJIMUS IR ĮVAIRIOS PATIRTIES.DOMINTU ĮVAIRUS DARBAI IR DARBO GRAFIKAI.DAR SUGEBU NESUDĖTINGUS ŠALTKLVIO,SANTEHNIKO,ELEKTROS,STALIAUS ,ŪKVEDŽIO LYGIO DARBAI.GALI BŪTI IR NE KIEKVIENĄ DIENĄ AR PAMAINOMIS,AR BU.DĖJIMAI AR KITI DARBAI.JEIGU REIKĖS DAUGIAU,ESAME 4 DARBUOTOJAI.DARBAS GALI BŪTI KLAIPĖDOJE IR APLINKINIAI MIESTAI.JEIGU SKUBIAI REIKIA DARBUOTOJO,SKAMBINK DRASIAI KAD IR IŠEIGINĖMIS DIENOMIS
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

VAIRUOTOJAS TIEKĖJAS ŪKVEDYS REMONTININKAS BUDĖTOJAS

VAIRUOTOJAS A B C D E KRANISTO,FISKARO,KRAUTUVŲ,TRAKTORIŲ,SM PAŽYMĖJIMAI,ĮVAIRI PATIRTIS.DOMINTU VAIRUOTOJO,VAIRUOTOJO TIEKĖJO,ŪKVEDŽIO,KURJERIO AR KITOKIE DARBAI.GALI BŪTI IR BUDĖJIMAI PAMAINOMIS.GALI BŪTI IR APSAUGININKO AR SARGO DARBAS.JEIGU REIKĖS DAUGIAU,GALIU SURINKTI KETURIS DARBUOTOJUS.KLAIPĖDA.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

VAIRUOTOJAS A B C D E TIEKĖJAS KURJERIS ŪKVEDYS APSAUGININKAS SANTEHNIKAS

TURIU VAIRUOTOJO A B C D E KRANISTO,FISKARO,KRAUTUVŲ,TRAKTORIŲ,SM PAŽYMĖJIMUS,IR ĮVAIRIOS PATIRTIES.DOMINTU VAIRUOTOJO,VAIRUOTOJO TIEKĖJO,ŪKVEDŽIO,KURJERIO AR KITO DARBO.DAR DOMINTU BUDINČIO SANTEHNIKO,AVARINĖJE PAMAINOMIS.ARBA BUDINČIO APSAUGININKO AR SARGO PAMAINOMIS.JEIGU REIKĖS DAUGIAU ,GALIU SURINKTI KETURIS DARBUOTOJUS.DOMINTU DARBAI KLAIPĖDOJE IR APLINKINIAI MIESTAI.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

BUDINTIS SANTEHNIKAS ŪKVEDYS REMONTININKAS ŠALTKLVIS AVARINĖJE

SUGEBU NESUDĖTINGUS SANTEHNIKO,STALIAUS,ELEKTROS,ŠALTKLVIO,ŪKVEDŽIO LYGIO DARBAI.TURIU VAIRUOTOJO A B C D E IR KITOS TEHNIKOS PAŽYMĖJIMUS IR ĮVAIRIOS PATIRTIES. DARBAS GALI BŪTI KLAIPĖDOJE IR APLINKINIAI MIESTAI.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

ŪKVEDYS BUDINTIS SANTEHNIKAS APSAUGININKAI SARGAI VAIRUOTOJAS IR KITI

GALIU SMULKIUS SANTEHNIKO,STALIAUS,ELEKTROS,ŠALTKLVIO IR KITI ĮVAIRUS ŪKVEDŽIO LYGIO DARBAI.4 APSAUGININKAI ,SARGAI NEBRANGIAI SAUGO ĮVAIRIUS OBJEKTUS.TURIME PAŽYMĖJIMUS,APRANGĄ,PATIRTĮ.DARBAS GALI BŪTI KLAIPĖDOJE IR APLINKINIAI MIESTAI.TARP MŪSŲ YRA ĮVAIRIŲ PROFESIJŲ DARBUOTOJŲ.VAIRUOTOJU A B C D E IR KITA TEHNIKA,SANTEHNIKAI,ELEKTRIKAI,ŠALTKLVIAI,STALIAI,ŪKVEDŽIO LYGIO ĮVAIRUS DARBAI.TAD REIKALUI ESANT GALIME ATLIKTI,PAPILDOMAI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS.
2024-05-01
KlaipėdaSutartinė

STATYBININKAI VAIRUOTOJAS KRANISTAS APSAUGININKAS SARGAS

APSAUGOS DARBUOTOJAI DIRBANTIS IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE,PIGIAI SAUGO OBJEKTUS.PAGEIDAUJANT GALIME DIRBTI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE.TARP MŪSŲ YRA IR VAIRUOTOJŲ,A B C D E ,PATIRTIS SU ĮVAIREIS SUNKVEŽIMIAIS IR PRIEKABOMIS,KRANU FISKARU IR KITA,STATYBININKU,SANTEHNIKU,ŠALTKLVIU,ŪKVEDŽIŲ IR KITŲ.SIŪLYTI ĮVIRIUS DARBUS IR DARBO GRAFIKUS.KLAIPĖDA.
2024-05-01
Visa LietuvaSutartinė

KRAN.FISKAR,VAIRUOTOJAS A B C D E TRAKTOR TR-1 TR-2 SM.KRAUTUVAI IEŠKO DARBO.

VAIRUOTOJAS A B C D E KRANISTAS,FISKARAS MNPLTORIUS,TRAKTOR,KRAUTUVŲ,PAŽYMĖJIMAI.PATIRTIS SU ĮVAIRE TEHNIKA.SIŪLYTI ĮVAIRIUS DARBUS IR DARBO GRAFIKUS.4-3 APSAUGOS DARBUOTOJAI IEŠKO APSAUGININKO AR SARGO DARBO.PAGEIDAUJANT PAPILDOMAI GALIME ATLIKTI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE.KLAIPĖDA IR APLINKINIAI MIESTAI.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

KRAN.FISKAR.VAIRUOTOJAS A B C D E TRAKTOR RT-1 TR-2 SM,OBJ.APSAUGA.

VAIRUOTOJAS A B C D E KRANISTO,KRAUTUVŲ,TRAKTOR PAŽYMĖJIMAI.PATIRTIS SU ĮVAIREIS SUNKVEŽYMIAIS IR PRIEKABOMIS,KRANU,FISKARU,AUTOBUSU IR KITA.4-3 APSAUGOS DARBUOTOJAI IEŠKO APSAUGININKO AR SARGO DARBO.PAGEIDAUJANT PAPILDOMAI GALIME DIRBTI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE.KLAIPĖDA IR APLINKINIAI MIESTAI.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

VAIRUOTOJAS KRANISTAS ŪKVEDYS TIEKĖJAS APSAUGININKAS

TURIU VAIRUOTOJO A B C D E KRANISTO,KRAUTUVŲ,TRAKTOR PAŽYMĖJIMUS.PATIRTIS SU ĮVAIREIS SUNKVEŽYMIAIS,IR PRIEKABOMIS,KRANU FISKARU,AUTOBUSU IR KITA.DAR DOMINTU IR ŪKVEDŽIO,TIEKĖJO,APSAUGININKO DARBAI.KLAIPĖDA.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

VAIRUOTOJAS A B C D E TIEKĖJAS ŪKVEDYS APSAUGININKAS

TURIU VAIRUOTOJO A B C D E ,KRANISTO,FISKARO,KRAUTUVŲ,TRAKTOR PAŽYMĖJIMUS.PATIRTIS SU ĮVAIREIS SUNKVEŽIMEIS IR PRIEKABOMIS,KRANU FISKARU AUTOBUSU IR KITA.DAR DOMINTU ŪKVEDŽIO,TIEKĖJO,APSAUGININKO DARBAI.KLAIPĖDA.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

STATYBA VAIRUOTOJAS A B C D E KRANISTAS,KRAUTUVAI,IEŠKO DARBO

VAIRUOTOJAS A B C D E KRANISTO,FISKARO,MNPLTORIUS,KRAUTUVŲ,SM,APSAUGININKO,PAŽYMĖJIMAI.PATIRTIS SU ĮVAIREIS SUNKVEŽIMIAIS IR PRIEKABOMIS,KRANU FISKARU AUTOBUSU IR KITA.APSAUGININKAI NEBRANGIAI SAUGO ĮVAIRIUS OBJEKTUS,IEŠKO DARBO.PAGEIDAUJANT PAPILDOMAI GALIME DIRBTI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE.SUGEBAME NESUDĖTINGUS ŠALTKLVIO,SANTEHNIKO,ELEKTROS,STALIAUS,ŪKVEDŽIO LYGIO DARBAI.SIŪLYTI ĮVAIRIUS DARBUS IR DARBO GRAFIKUS.KLAIPĖDA.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

SANTEHNIKAS BUDINTIS ŠALTKLVIS VAIRUOTOJAS ŪKVEDYS

SANTEHNIKAS SUGEBANTIS IR NESUDĖTINGUS ŠALTKLVIO,STALIAUS ELEKTROS ,ŪKVEDŽIO LYGIO DARBUS.SIŪLYTI BUDINČIO SANTEHNIKO,ŠALTKLVIO,PAMAINOMIS,SLENKANČIU GRAFIKU.DAR TURIU VAIRUOTOJO A B C D E KRANO FISKARO,KRAUTUVŲ,SM PAŽYMĖJIMUS.SIŪLYTI ĮVAIRIUS DARBUS IR DARBO GRAFIKUS.KLAIPĖDA.DARBAS GALI BŪTI KLAIPĖDOJE IR APLINKINIUOSE MIESTUOSE.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

VAIRUOTOJAS ŪKVEDYS TIEKĖJAS IR KITI

TURIU VAIRUOTOJO A B C D E KRANO,FISKARO,KRAUTUVŲ,TRAKTOR,APSAUGININKO PAŽYMĖJIMUS.GALIU IR ĮVAIRIUS ŪKVEDŽIO LYGIO DARBUS.SIŪLYTI ĮVAIRIUS DARBUS IR DARBO GRAFIKUS.KLAIPĖDA IR APLINKINIAI MIESTAI.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

ŪKVEDYS VAIRUOTOJAS SANTEHNIKAS ŠALTKLVIS

DOMINTU SANTEHNIKO,VAIRUOTOJO A B C D E ,APSAUGININKO,SARGO AR KITAS DARBAS.
2024-05-01
KlaipėdaSutartinė

ŪKVEDYS VAIRUOTOJAS APSAUGININKAS SARGAS

DOMINTU VAIRUOTOJO A B C D E ,ŪKVEDŽIO,SANTEHNIKO,ŠALTKLVIO,APSAUGININKO,SARGO AR KITAS DARBAS.
2024-05-01
KlaipėdaSutartinė

VAIRUOTOJAS A B C D E KRANISTO AUTOBUSO SANTEHNIKAS ŪKVEDYS APSAUGININKAS.

TURIU PAŽYMĖJIMUS,GALIU VAIRUOTI ĮVAIRIUS SUNKVEZIMIUS,SU ĮVAIRIOMIS PRIEKABOMIS,AUTOBUSĄ,KRANĄ,FISKARĄ,KRAUTUVUS,TRAKTOR,FUKSĄ,EKSKOVATORIŲ.APSAUGININKO PAŽYMĖJIMAI IR PATIRTIS.DAR SUGEBU NESUDĖTINGUS SANTEHNIKO,ŠALTKLVIO,STALIAUS,ELEKTROS,VISI ŪKVEDŽIO LYGIO DARBAI.SIŪLYTI ĮVAIRIUS DARBUS IR DARBO GRAFIKUS.IEŠKAU DARBO UZ EUROPINĮ ATLYGINIMĄ NUO 20 EURŲ NETO UŽ VALANDĄ,SUTARTINIS.SIŪLYTI ĮVAIRIUS DARBUS IR DARBO GRAFIKUS. KLAIPĖDA.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

STATYBININKAS APSAUGININKAI VAIRUOTOJAS ŪKVEDYS

APSAUGOS DARBUOTOJAI TURINTIS PAŽYMĖJIMUS APRANGĄ,PATIRTI IEŠKO DARBO.PAPILDOMAI GALIME ATLIKTI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE. D.DAR TURIME VAIRUOTOJO A B C D E KRAUTUVŲ,KRANISTO,TRAKTOR PAŽYMĖJIMUS IR PATIRTIES.SIŪLYTI ĮVAIRIUS VARIANTUS.GALIMAS IR TOKS.DIENĄ DIRBAME KITUS DARBUS O NAKTĮ SAUGOME OBJEKTĄ.KLAIPĖDA.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

VAIRUOTOJAS TIEKĖJAS ŪKVEDYS SARGAS IEŠKO DARBO

APSAUGININKAI TURINTIS PAŽYMĖJIMUS,APRANGĄ,PATIRTI IEŠKO DARBO.PAPILDOMAI GALIME ATLIKTI IR KITUS ĮVAIRIUS DARBUS OBJEKTE.DAR TURIME VAIRUOTOJO A B C D E 95 KODUS KORTELE,KRANISTO,FISKARO,MNPLTORIUS PAŽYMĖJIMAI.PATIRTIS SU ĮVAIREIS SUNKVEŽIMIAIS,IR PRIEKABOMIS,KRANU FISKARU.SIŪLYTI ĮVAIRIUS VARIANTUS,GALIMAS IR TOKS .DIENA DIRBAME KITUS ĮVAIRIUS DARBUS.O NAKTI SAUGOME OBJEKTĄ,SLENKANČIU GRAFIKU.
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

Google reklama verslui

Google Ads Jūsų verslui – mokėk už veiksmingą reklamą. Norite atkreipti interneto lankytojų dėmesį į organizuojamą akciją ar išskirtinį savo verslo pasiūlymą? Išbandykite „Google Ads“ reklamos galimybes. „Google Ads“ – visame pasaulyje populiari reklamos sistema, kurios dėka lengvai pasieksite būtent tuos pirkėjus, kurie domisi jūsų srities paslaugomis ar prekėmis. Nustatysite norimą reklamos biudžetą ir mokėsite tik už realią reklamos atneštą naudą: paspaudimus ant nuorodos į Jūsų turinį. Užsakykite „Google“ reklamos paslaugas savo verslui ir mes pasirūpinsime sklandžia ir...
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

skelbimaikaune.lt kauno nemokami skelbimai

Siulome patalpinti savo skelbima nemokamai musu skelbimu portale kaunas ir kauno regionas. visiskai nemokamai, visos kategorijos. darbo skelbimai, nt skelbimai, paslaugos, laisvalaikis, technika www.skelbimaikaune.lt cia Jus rasite daugybe prekiu ir paslaugu kategoriju. patogus valdymas, greita registracija, nemokamas talpinimas Apsilankyk musu nemokamu skelbimu lentoje kaune https://skelbimaikaune.lt
2024-05-01
KaunasSutartinė

Skelbimų talpinimas internete

Mes pasirūpinsim, kad Jūsų siūlomas paslaugas ar parduodamos prekės būtų matomos virtualioje erdvėje ir jus rastų tikslinis klientas. Jums daugiau nereikės gaišti laiko pildant daugybę skelbimų formų, nes mes tai padarysime už Jus. Norite, kad Jūsų informaciją pamatytų kuo daugiau potencialių klientų? Mes siūlome: - Skelbimų talpinimas - Straipsnių rašymas ir talpinimas - FaceBook reklama - Kontekstinė reklama Google - Nuorodų įtraukimas į Lietuvos, užsienio katalogus - Atgalines nuorodos - el.parduotuvių ir verslo tinklapių kūrimas Kainos nuo 10 euru už mėnesį....
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

Vestuvės, maistas vestuvėms. Paruošimas, pristatymas

Ruošiame maistą vestuvėms tiek pobūvio vietoje, tiek pristatome pagamintą. Serviruojame stalus, dekoruojame gyvomis gėlėmis. Meniu sudarome atitinkantį Jūsų poreikius ir planuojamą biudžetą. Taipogi turime profesionalu aptarnaujantį personalą. Gaminame karštus ir šaltus patiekalus, užkandžius ir desertus pagal išankstinius užsakymus. Meniu sudarome pagal Jūsų poreikius ir biudžetą. Galime gaminti pobūvio vietoje arba pristatyti jau pagamintą į Jūsų pasirinktą šventės vietą ar ofisą. Vilnius, Dirbame visoje...
2024-05-01
Visi miestaiSutartinė

PORTRETŲ PIEŠIMAS PAGAL UŽSAKYMĄ IŠ NUOTRAUKŲ ANT PASIRINKTO LAPO FORMATO

Portretų piešimas pagal užsakymą iš nuotraukų ant pasirinkto lapo formato (A4, A3, A2), tai puiki dovana bet kokia proga - gimtadienio, vestuvių, sukaktuvių! Visi portretai piešiami akvarele, pieštuku ir markeriais ant akvarelinio popieriaus. Panevėžys, Klaipėdos g. 50
2024-05-01
Visi miestai20 €

PORTRETŲ SPAUDA ANT VERTIKALIOS DROBĖS

Drobių spauda, tai puiki dovana bet kokia proga - gimtadienio, vestuvių, sukaktuvių! SINTETINĖ Drobės medžiaga plonesnė, smulkesnės faktūros, paviršius lygus, blizgus. NATŪRALI Drobės medžiaga storesnė, grubesnės faktūros, pusiau matinio paviršiaus. NATŪRALI IR LAKUOTA Drobės medžiaga storesnė, grubesnės faktūros, pusiau matinio paviršiaus, lakuojama siekant ilgaamžiškumo ir apsaugant nuo UV spindulių. Panevėžys, Klaipėdos g. 50
2024-05-01
Visi miestai30 €
1 - 30 iš 1848